Myshelg

Den:2012-01-31 Kl: 20:23:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
I helgen som gick har min lillebror från Ludvika varit här. En mysig helg med många glada skratt. Katterna är jättenöjda för allt dom har blivit klappade och kelade med. Och jag fick försenade födelsedagspresenter också, tack brorsan! / Nick

Är det inte det ena så...

Den:2012-01-28 Kl: 11:10:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
I min ålder har det ju tack och lov slutat att blöda från vissa delar av kroppen, MEN DÅ SKA JU DET KOMPENSERAS av näsblod lite då och då! I natt vaknade jag två gånger av att det blödde och nu när jag skulle släpa mej från frukostbordet och in i duschen var det dags igen... Ja där stod jag ju bra, men ändå. Och inte är jag irriterad heller! Suck. Ha en bra helg du som läser detta! / Nick

Vilsan

Den:2012-01-28 Kl: 11:05:43 / Allmänt / Kommentarer: 1
Har nya arbetsuppgifter på jobbet, är numera Spindel! Som spindeln i nätet, man ska ha lite koll... (HA HA HA!) Bäst kan man väl förklara det som att jag är materialförsörjare, d v s jag går runt med material till andra stationer så de alltid ska ha det de behöver. Eftersom jag jobbar inom industrin blir det otroligt mycket artiklar och långa artikelnummer att hålla reda på. Naturligtvis blir man stående som ett litet rart frågetecken framför ett pallställ ibland. Så nu har jag fått ett ganska gulligt smeknamn, Vilsan. Lite fyndigt också, eftersom jag heter Ann, även om jag stavar med e på slutet.

Men gubben...

Den:2012-01-24 Kl: 19:43:05 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hade lagt papper från blomsteraffären på golvet, i väntan på vidare transport ner till källaren och pannan. Då kom Lucifer, alias Lussegubben och prasslade på tills han lyckats få lite papper över sig. Hur söt får man vara? Fick dåligt samvete när jag kom på hur länge sen det är som han hade en kartong med lock, den katten älskar att krypa in i kartonger o.d.
/ Nick


Amaryllis

Den:2012-01-22 Kl: 22:25:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
Innan jul köpte jag två amaryllislökar på Granngården. De hade två stänglar var och var lite dyrare, men såldes till extrapris om man köpte två. De har varit fantastiska över jul och nyår, och blommar nu med TREDJE stängeln per lök. Tänk, vilken glädje vackra blommor ger! / Nick


När gav du din fru en ny toasits sist?

Den:2012-01-22 Kl: 21:42:38 / Allmänt / Kommentarer: 0
Rolf körde näst yngsta dottern till Karlstad idag, och när han kom hem hade han köpt en ny ljusramp till mej! Eller till min bil, snarare. Blev jätteglad! Har så dåligt helljus på bilen att jag ibland måste slå av det för att kolla att det verkligen är på. Ja jag vet, man ser den blå lampan på instrumentbrädan, men om man nu ändå inte riktigt litar på den, så...
Men han hade också köpt en ny toasits! Är det normalt för en kvinna att bli så himla glad för en sån sak? När det finns parfym, blommor, choklad... Är så GLAD för denna toasits, den är ny, fräsch, vit, underbar!  
/ Nick

Den uppmärksamma hustrun

Den:2012-01-21 Kl: 17:02:11 / Allmänt / Kommentarer: 1
Rolf hade beställt nya glasögon, och det skulle ta som mest 14 dagar att få dem. I onsdags hade det gått 13 dagar. Så kom då torsdagen. Vi kom hem samtidigt, så jag såg honom redan vid garaget. Vi gick in, pratade, satte på kaffe. Jag gick igenom dagens post, där fanns ingen avi om att glasögonen kommit.
-Va synd, säger jag, inga glasögon idag heller! -Ja, va synd, säger Rolf, och det är nåt i hans tonfall...
DÅ FÅR JAG SE att han har de nya glasögonen på sej! Och då hade jag till och med  PUSSAT honom innan. TALA om att vara uppmärksam...

Vintips

Den:2012-01-20 Kl: 14:22:18 / Allmänt / Kommentarer: 0

Det är inte bara Lasse Berghagen och Bengt Frithiofsson som importerar vin och sätter på sin egen etikett. Eftersom Per Morberg syns överallt så måste ju naturligtvis han också få ha sitt eget vin.
Jag och Nick provade hans Cabernet Sauvignon-vin från Chile härom kvällen och det var helt ok även om man kanske inte skulle köa i timmar för att få det.


Nästa kändis som har importerat och namngett vin är Tomas Ledin. Han har till och med döpt det efter ett par av sina låtar. En Chardonnay från Sydafrika som heter ”Vi är på gång” och en Shiraz från Australien som han kallar ”En del av mitt hjärta”.


Tänk er en romantisk date med skaldjur, ljuv musik, levande ljus, trånande ögon och ett vin som heter ”Vi är på gång”…..


Frågan är om inte nästa vinimportör heter Zlatan för då skulle var enda gubbe över trettio sluta att dricka öl och bli vinexpert. /rolf




Hå hå ja ja...

Den:2012-01-18 Kl: 21:43:45 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag kom självavläsningskortet från Arvika Teknik AB. Praktiskt och bra! Men kolla in anläggningsadressen, där vi bor nu, och jämför den med postadressen, där vi hyrde för snart två år sen! Trodde aldrig jag skulle skriva det här, men man får ju ge Posten en eloge i alla fall, vi fick ju avin till rätt adress!


Äntligen!

Den:2012-01-16 Kl: 21:00:18 / Allmänt / Kommentarer: 2
Idag har de nya vårgardinerna kommit!


Ledig

Den:2012-01-14 Kl: 19:18:47 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har precis satt mej för att försöka åstadkomma några rader. Rolf har börjat med middagen, och nu höjde han volymen på radion, den underbara Time to say goodbye med Andrea Bocelli och Sarah Brightman hörs ända ner i källaren där vi har datorn. Livet är alltså alldeles utmärkt, trots att jag efter hela tre dagars hårt slit vaknade redan 06.20 i morse och inte kunde somna om. Släpade ner sängkläderna, la mej i soffan och såg 4 avsnitt på raken av Jims värld... Trodde jag skulle somna om, men inte.
Ha det bra, du som läser detta! / Nick


Nervös energi

Den:2012-01-11 Kl: 20:12:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Efter att ha varit julledig i blott 19 dagar (ja, jag vet, bortskämd kallar vi sånt!) har jag nu börjat jobba igen. Men de sista två lediga dagarna inträdde en sorts rastlös energi, sådär som det kan bli när man inser att nu kommer man bara att se dagsljus på helgerna i fortsättningen. I alla fall målade jag en vägg i köket, i klatchigt svart, blev väldigt bra. (Ca 90% täcks av vårt jättestora vitrinskåp).

Men inte nog med det! Styrde upp sovrummet också, bara en vägg där med, men i alla fall! Är förfärligt nöjd! Nu ska teknikens underbarn gå och leta rätt på kära maken så får ni bilder också. / Nick




Tiden går!

Den:2012-01-06 Kl: 19:17:13 / Allmänt / Kommentarer: 0
Alldeles för länge sen vi skrev nåt! Nyår var underbart, firade med goda vänner, mycket prat och skratt och vackra blommor till värdinnan (mej), tack tack!
Nyårsdagen började med gott humör vill jag påpeka, ingen irritation över varken servetter eller cd-spelare.
Har hunnit med ett besök hos pappa och syster i Stockholm, trevligt och kärt!
Så har vi plockat undan julgrejerna och köpt tulpaner, lika härligt varje år med den första buketten. / Nick




En ny tid är här

Den:2012-01-01 Kl: 18:45:47 / Allmänt / Kommentarer: 0

Den dag jag fick en skruvdragare och slapp alla jäkla skruvmejslar tyckte jag nästan att livet började på nytt. Före och efter skruvdragaren liksom. Men idag inser jag att jag gick in i ytterligare en ny epok…

 

Före och efter snöslungan!!! Tänk att bara gå och hålla i och se två decimeter blötsnö spruta iväg åt skogen!!

Hoppas att det kommer minst en meter till i morgon… /rolf

 


RSS 2.0